Sügislaager 2018 Remerschenis

21.-23. septembril 2018 toimus Euroopa Eesti Lastekoori laululaager Remerschen-Schengeni noortehostelis. Jätkasime XXVII üldlaulupeo repertuaari omandamist.

Lastega töötasid Ehtel Kuldvere-Vent, Anneli Aken ja Ilona Aasvere, kontsertmeister Eleriin Müüripeal. Laulupeo kunstilisele toimkonnale esitasime heli- ja videosalvestised (suur tänu, Kuldev Suits ja Liina Teras!). Lauluvälisel ajal olid nagu ikka abiks tublid lapsevanemad.

Koori tegevust toetavad 2018. aastal Kultuurkapitali rahvakultuuri sihtkapital, rahvuskaaslaste programmi väliseesti kultuuriühingute toetusprogrammist Integratsiooni SA ja Kultuuriministeerium, RKP haridusprojektide taotlusvoorust Eesti Instituut ja Haridus- ja Teadusmininsteerium.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: