Suvelaager 2018 Haapsalus

30. juulist 1. augustini trotsisid Euroopa Eesti Lastekoori lauljad Haapsalu põhikoolis ja noortehostelis kuumust, mis ei andnud asu päeval ega öösel. Vastu pidasime, saime selgeks mitu XXVII laulupeo laulu, kuigi väga-väga raske oli. Arusaadav, et nende päevade lemmikuks ei olnud mitte laulud, isegi mitte sõpradega koos segasummas ööbimine nagu tavaliselt, vaid hoopis Haapsalu veekeskus jahutava vee ja õhuga 🙂

Lauljatega töötasid Ehtel Kuldvere-Vent, Ilona Aasvere ja Anneli Aken, lauluvälisel ajal olid abiks 8 lapsevanemat.

Euroopa Eesti Lastekoori tegevust toetavad 2018. aastal Kultuurkapitali rahvakultuuri sihtkapital, rahvuskaaslaste programmi väliseesti kultuuriühingute toetusprogrammist Integratsiooni SA ja Kultuuriministeerium, RKP haridusprojektide taotlusvoorust Eesti Instituut ja Haridus- ja Teadusmininsteerium. Suur tänu Haapsalu Põhikoolile ja Haapsalu Spordibaaside OÜ-le!

Fotod: Liina Teras

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: