Kontsertreis 10. juunil

Juuni teisel nädalalõpul panevad Schengenis lauluhääled kokku kolme Euroopa riigi noored lauljad: Luksemburgi ja Belgia eesti laululastele saabub külla Elva Gümnaasiumi lastekoor. Ühises laululaagris antakse viimane lihv jaanuari ja märtsi ettevalmistuslaagrites õpitud lauludele.

24 lauljat Luksemburgist, 21 Belgiast ja 25 Eestist ning dirigendid Anneli Aken ja Ehtel Kuldvere-Vent kutsuvad kõiki koorilaulusõpru pühapäeva, 10. juuni hommikupoolikul muusikalisele reisile Moseli jõel. Kontserdil kõlavad laste lemmikud viimaste laulupidude repertuaarist, sekka vanemaid ja uuemaid eesti autorite laule. Mõistagi eesti keeles.

Lõbusõidulaev Roude Léiw väljub  Schengenist 10. juuni hommikul kell 9.15 ja jõuab tagasi kell 10.45. Laev hilinejaid ei oota! Pilet täiskasvanutele 5 €, lastele tasuta. Registreerimine 4. juunini anneli punkt aken @ gmail punkt com

Laululaste pereliikmetel, kes soovivad jääda koos lastega lõunale, palume sellest samuti 4. juuniks ette teatada. Lõuna maksab 10 eurot.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: