Laste muusikastuudio koosolek 6. märtsil kell 10.45-11.15

Esiteks aitäh lastele ja vanemate tugigrupile reedeõhtuse esinemise eest! Vaatamata sellele, et proovis tundus seis üsna nukker, saime ikka kontserdil laulu valla ning esimest korda isegi peaaegu ühehäälselt lauldud (loe: mitte igaüks omal viisil) ning organiseeritumalt kui varem ka lavale ja tagasi 😉 Esinemiskultuuri tuleb muidugi veel kõvasti treenida, aga siin on abiks ainult kogemused, iga kontserdiga läheb asi vaikselt paremaks 🙂

Laupäeval räägime laste laulutundide vahel tulevikuplaanidest: plaanis olevast kultuuri(ja muuhulgas laulu)laagrist Lõuna-Eestis suvel 2010, laulupeost suvel 2011 ja lähematest kontsertidest. Püüame teha kiiresti väikeste ja suurte tunni vahel, et kõik vanemad saaks korraga informeeritud. Suurte tunni algus ning lõpp nihkuvad ilmselt 15 min edasi.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: