Registreerimine laululaagrisse 13.-15.01.2023

Algab registreerimine laste ja noorte laululaagrisse 13.-15. jaanuaril 2023 Remerschen-Schengeni noortehostelis.

LAAGRI EESMÄRK 
on õppida edasi XIII noorte laulupeo repertuaari. Kõik laulud tuleb selgeks saada ja videod kunstilisele toimkonnale esitada 1. aprilliks, st meil on aega kaks laagrit. Iga laulja on tähtis ja igale lauljale on tähtis lood omandada mitte üksi, vaid kooriga, seega kui vähegi võimalik, jätke teised huvid ja toimetused jaanuari keskpaiga ja 24.-26.03.2023 nädalavahetuseks tahaplaanile.

AJAKAVA:
Reedel kell 18 kogunemine, majutumine, kell 19-20.30 õhtusöök, seejärel laulame end soojaks ja kell 23 (väiksematel 22) on öörahu.
Laupäeval kell 8 hommikusöök (hostelis ööbijatele), laulmine algab kell 9 ja kestab väikeste pausidega lõunani.
Lõunasöök alates kl 13 (gruppide kaupa alustades MUKist), jälle laulame, vahepeal puuviljapaus.
Õhtusöök alates kl 18.30 (gruppide kaupa alustades MUKist).
Pärast õhtusööki on kõik ära teeninud väikese disko või rahuliku puhkuse oma toas.
Öörahu kell 23 (väiksematel kell 22).
Pühapäeval kell 8 hommikusöök (hostelis ööbijatele), laulmine algab kell 9.
Kell 12.30 lühikontsert pereliikmetele.
Kell 13 lõunasöök.

RAHAJUTUD
Hinnatõus ei ole ka Remerschenist mööda läinud ning vaatamata dirigentide sõidutoetusele tuleb osalustasu veidi tõsta. Jaanuari laagri osalustasu on 135 €.
Oma öömajaga osalustasu on 87,50 € (ei sisalda hommikusööki).
Kohast on võimalik tasuta loobuda kuni 6. jaanuarini, pärast seda ei saa enam ööbimist ja toitlustamist ära öelda, sellised on grupibroneeringu tingimused, vt hinnakiri. *
Tasu võib maksta kahes osas – 6. detsembriks 75 € ja 6. jaanuariks 2023 60 €.

Makse saaja: Arteesia, konto: LU150019405592495000

KAASA
Hostelis on olemas voodipesu, aga käterätt+saunalina ja seep jt hügieenitarbed tuleb kaasa võtta.
Loomulikult ka laulik!
Vahetusjalatsid.
Piisavalt vahetusriideid (et saaks riietuda kihiliselt, sest ruume tuleb õhutada).
Soovi korral juturaamat, kaisuloom, mõni (mitte-nutiseadme-)mäng.
Veidi taskuraha.

Kuulake ja harjutage laule – eeskätt neid, mida me veel ei salvestanud.

Mudilaskoorhttps://2023.laulupidu.ee/xiii-noorte-laulupidu/repertuaar/mudilaskoorid/ NB! Meie MUK ei laula ühendkoori laule, ainult viis liigilaulu.

Lastekoorhttps://2023.laulupidu.ee/xiii-noorte-laulupidu/repertuaar/lastekoorid/

Neidudekoorhttps://2023.laulupidu.ee/xiii-noorte-laulupidu/repertuaar/neidudekoorid/ 

Kindlasti kordame laagris üle ka lood, mis on juba salvestatud, et ei läheks meelest ära ning ka nende huvides, kes septembri laagris osaleda ei saanud.

REGISTREERIMINE
Ankeet asub siin. Kes täidavad alaealiste laulja kohta, siis palun esimeseks aadressiks kirjutada vastutava täiskasvanu e-post. Teiste infosoovijate e-posti aadressid saab ankeedis eraldi lahtrisse lisada.
Palume ankeet kindlasti täita 20. detsembriks. Kui osaleda ei saa või see on hetkel küsimärgi all, siis andke palun e-kirjaga teada.

NB! Praegu ei ole veel mitte midagi teada, mis päevadel ja kellaajal on lauluväljakul proovid. Arvestage kõik 30.06-02.07. Võimalik, et mudilaskoorid pääsevad kahe päevaga. Koori- ja/või rahvarõivastest teeme ka varsti juttu.


* Al 7 päeva enne üritust 100% majutuse-toidu maksekohustus on hosteli grupibroneeringute puhul alati olnud, lihtsalt eelmisel korral unustasin kirjalikult meelde tuletada. Hostel on selles küsimuses väga range. Enne koroonat oli Arteesial tänu teistele tegevustele tagataskus rahavaru, aga praegu see nii ei ole. Kui loobujaid on 5 või rohkem, on see juba arvestatav summa (>675) ning sellise “kindlustusfondi” kogumist ei saa me niigi kõrgesse osalustasusse sisse kirjutada, septembris oli loobujaid lausa 10. See tähendab, et kui raha ei ole laagri ajaks laekunud, peab keegi selle vahe tagantjärele kinni maksma. Kui projektijuht unustab maksetingimused kirja panna, siis õpib ta ise oma vigadest, aga nüüd ja edaspidi on see osaleja kohustus. Ma ei tea, kas on olemas sobivat kindlustustoodet (täiendav tervisekindlustus?).
Aga reisikindlustuse soovitan kõigil kaugelttulijail kindlasti teha.

Lisa kommentaar