Jaanuari laululaager arvudes

Esimeses rahvusvahelises eesti laste mudilaskoori laagris Luxembourgis osalesid 23 last Luksemburgist ja 11 last Belgiast vanuses 6-12, neist 22 tüdrukut ning 12 poissi. Skaudimajas ööbisid 7 osalejat Belgiast ja 9 Luksemburgist ning kolm täiskasvanut.

Laulsime kokku umbes 12 tundi (reedel 2, laupäeval 7 ja pühapäeval 3). Laagri lõpus esitasime peast kolm kahehäälset laulu: Priit Pajusaare / Leelo Tungla “Kodu”, Anne Ermasti “Minu maa” ja Märt Hundi “Kommilaulu” (liikumisega). Lisaks alustasime veel kolme kõikdele uue laulu õppimist ning Luksemburgi lapsed tutvustasid Belgia sõpradele oma viimase laulupeo lemmikuid (“Mu suul ei ole sulgejat” ning “Suvelaul”, Brüsselis jätkame õppimist).

Dirigendid: Anneli Aken (Saksamaa) ja Ehtel Kuldvere-Vent (Eesti)

Köögitoimkond: Margit Liivo (Luksemburg) ja Annika Vihman (Belgia)

Eesti Kultuurkapital toetab esimese poolaasta laagreid 600 euroga, sellest jagub Eesti dirigendi transpordiks kahes esimeses laagris ning veidike ruumide üüriks.

Ootan meilile linke fotode ja videoga (eriti “Kommilaulu” 🙂 ).

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: