Lapsed jõuluetendustel

Nii Luksemburgi kui Brüsseli laululapsed osalevad jõuluetenduses “Memm ae taat”, vastavalt 10.12 kell 10 Luxembourgis ja 11.12 kell 16 Brüsselis. Ei saa kedagi kohustada, aga tore oleks, kui kõik lauljad oleksid kohal.

Luksemburgis esitatavad laulud kinnitan lõplikult esmaspäeval, 5. detsembril. Brüsseli lauluvalik on siinsamas paar postitust tagapool juba välja pakutud.

Brüsseli lastevanemad on küsinud, et kas lapsed on kahe proovi järel ikka valmis. Uskuge mind, nad on, eriti veel tugevate taustajõududega. Paraku peate Brüsseli peol seekord minuta hakkama saama, sest olen juba septembri alguses lubanud, et 11. detsembril esineme LESi lastega Bonnis Kölni piirkonna eestlaste peol, aga Belgia lapsi toetavad nii isade ansambel kui ka tugeva laulukogemusega lastevanemad.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: