Kaustad vanemale rühmale

Telliksin vanema rühma lastele ühesugused kõvade kaantega kaustad, mille vahele oleks hea köita kiletaskuid nootide ja sõnadega. Praegu on mõnel lapsel pehmed kaaned, mõnel pole üldse ning paberid lähevad kortsu.

Värvi laseksin siiski lastel endal valida – lapsed ei pea ju ühtemoodi mustade kaustadega rivis seisma nagu oratooriumikoor.

Noorem rühm ei pea praegu veel otsustama – võib-olla tuleval või ületuleval aastal meeldib sootuks teine värv ning kuna nad laule ise kaasas ei kanna, siis pole sellega kiiret. Aga kui soovi on, siis tellin neile ka.

Veloflexi kaustad on üsna nutsutamiskindlast materjalist, ilma otsasiltide, kirjade ja kleepsudeta. Kõiki pakutavaid värve näeb siin. Sisekaanele paneksime nimelised kleepsud. Oleks hea, kui laps laupäevaks otsustab, mis värvi ta tahaks. Värvivalik on näha ühel pildil siin (must, valge, sinine, punane).

Midagi juurde maksma ei pea.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: